Indicators on su tesisatçısı You Should Know

Wiki Article

Termal Kamera: Su kaçağının olduğu noktayı tespit etmek için termal kameralar kullanıyoruz. Bu kameralar, su kaçağının oluşturduğu sıcaklık değişimlerini tespit ederek, kaçağın yerini belirlememizi sağlıyor.

Bu şekilde bilinçsizce tahmini yerler kırılarak su kaçağı bulunmaya çalışması hem maliyet olarak hemde inşaat çalışması olarak sizi yoracaktır, burada yapılması gereken en doğru işlem kameralı su kaçak tespit cihazları ile arızanın noktası belirlenerek garantili bir şekilde giderilmesidir, dilerseniz iletişim bölümümüzdeki telefonlardan bize ulaşarak servis yazdırabilirsiniz.

Pimaş İçi Kaçak Bulmada Kullanılan Tesisat Kamerası: Kamera pis su dediğimiz pimaşlardan rögara giden kullanım suyu yani pis su tesisatı kaçaklarının bulunmasında en büyük propertyımcımızdır.

Bir ev insanın yuvasıdır ve yuvasında oluşan bir sorunu olunca insan rahat hareket edemez bunu biliyorum bende yaşadım bu durumları .

Öncelikle üst kattaki komşunuz ile iletişim kurmanız gerekir. Alt kata su sızdığını ve tüm vanalarını kapaması gerektiğini iletin, tavandan damlayan su için yapılması gereken öncelikle suyun akmasını engellemektir, komşunuz su saatindeki su vanasını kapaması gerekmektedir.

Pis su tesisatının borularının daha geniş olması, kullanıma imkan veren en önemli detaylardan biridir. Kamera sayesinde herhangi bir yer kırılmadan tesisat kaçak tespiti yapılabilmektedir.

su kaçağı tespiti fatih ve İstanbu’un diğer ilçelerine gezici servis noktalarımız mevcuttur. Sizlere bir telefon kadar yakın olan servislerimize bizleri arayarak veya iletişim bölümlerinden bizlere yazarak ulaşım sağlayabilirsiniz.

Firmamızca su tesisatlarında oluşan su kaçağı ve su sızıntılarını, teknolojik tespit cihazları ile bularak su kaçak tespiti onarımını su kaçağı tespit yapmaktadır.

Sanırım bizim daireden alt komşuma su sızıyor ancak emin değilim. Yan komşudan da bizim alt daireye su sızması söz konusu olur mu? Birde kendim su kaçağı su kaçağı tespit bulma için ne yapmam gerekiyor. Yani kesin benim daireden mi ona emin olduktan sonra sizleri çağırmak istiyorum.

Profesyonel Ekip Firmamızın yaptığı işlerde başarılı olmasının arkasında yatan en büyük etken profesyonel ekiplerimizdir.

Mevcut bir yol olması durumunda su farklı noktalara sızar ve o noktada birikmeye başlayarak neme ve su sızıntısına neden olur. Dolayısıyla dışarıdan bakarak tahmin yapmak mümkün olsa da kesin sonuç için su kaçağı tespiti farklı yöntemlerin kullanılması gerekir.

Teklifler ayrıca e-posta ve sms yoluyla da sana iletilecek. 'Fiyat Teklifi Geldi' bildirimini aldıktan sonra sisteme giriş yaparak teklifleri inceleyebilir ve senin için en uygun olanı seçebilirsin.

İlk olarak alt kata akan su sadece temiz su tesisatından olmayabilir. İkincisi su sızıntısı temiz su tesisatı (sıcak ve soğUnited kingdom su), pis su tesisatı veya kalorifer tesisatından da kaynaklanabilir.

Yeni aldığım dairemin bahçe duvar dibinden su su kaçak tespiti çıkıyor fakat içeri oda kısmında Helloçbir su belirtisi yok yan binayı etrafı kontrol ettim su gelecek bir yer gözükmüyor nasıl propertyımcı olabilirsiniz

Report this wiki page